μήνυμα του προεδρείου

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ) άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 (έως το 2000 υπό την ονομασία «Τμήμα Νηπιαγωγών») και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές και κοινωνικές ανάγκες.

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επιβάλλουν πρώτα απ’ όλα στους ίδιους τους/τις εκπαιδευτικούς να αντιλαμβάνονται και να προβλέπουν, να προγραμματίζουν και να οραματίζονται –για τους/τις εκπαιδευόμενους/ες- και αυτό επιδιώκει να κάνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΤΕΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, με το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών καλύπτεται ένα σύνολο γνωστικών αντικειμένων προς πολλές και διαφορετικές επιστημονικές κατευθύνσεις που όμως θεωρούνται απαραίτητες για να συνθέσουν το πορτρέτο μιας/ενός σύγχρονης/ου επαγγελματία Προσχολικής Εκπαίδευσης και Αγωγής, με ολοκληρωμένη επιστημονική ταυτότητα αλλά πάντα στο πνεύμα των παιδαγωγικών και ανθρωπιστικών παραδόσεων.
Με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (ΜΠΣ) επιδιώκεται η επιστημονική εμβάθυνση σε εξειδικευμένα αντικείμενα στο πλαίσιο των «Επιστημών της Αγωγής» με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση φοιτητών και φοιτητριών και τη δια βίου μάθηση εκπαιδευτικών, καθώς και την ερευνητική ανατροφοδότηση όλων
.Τα ισχύοντα ΠΜΣ:μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.nured.auth.gr/dp7nured/?q=el/metaptyxiaka_sto%20TEPAE

Προσοχή: προθεσμία δηλώσεων μαθημάτων για τους/τις φοιτητές/τριες του Α΄ εξαμήνου χειμερινού 2019

Οι φοιτήτριες και φοιτητές του Α’ εξαμήνου καλούνται να μπουν στο περιβάλλον http://sis.auth.gr  προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων.

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ετικέτες: 

Συνέδριο «Αφηγήσεις και αφηγήσεις για την Παιδική Ηλικία»

Το Συνέδριο με θέμα «Αφηγήσεις και αφηγήσεις για την Παιδική Ηλικία»

θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ) σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Τμήμα Κινηματογράφου.

Κατατακτήριες Εξετάσεις - Υποβολή αίτησης

Πληκτρολογήστε με πεζούς χαρακτήρες π.χ. Ανδρεάδης
Πληκτρολογήστε με πεζούς χαρακτήρες π.χ. Ανδρέας
Πληκτρολογήστε με πεζούς χαρακτήρες π.χ. Νικόλαος
Πληκτρολογήστε με πεζούς χαρακτήρες π.χ. Ανδριάνα
πχ. ΑΤ 687545
Αν δεν συμπεριλαμβάνετε στην παραπάνω λίστα το ιδρύμα απ' το οποίο αποφοιτήσατε πληκτρολογήστε παρακάτω
Εδώ "ανεβάζετε" τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αίτησης ΠΡΟΣΟΧΗ! Ένα αρχείο μόνο σε μορφή zip Το όνομα του αρχείου πρέπει να είναι το Επίθετο και το όνομα με ΛΑΤΙΝΚΟΥΣ χαρακτήρες χωρίς ΚΕΝΑ διαστήματα π.χ.: andreadis_stefanos.zip
Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 25 MB.
Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: rar zip.

Προσοχή: προθεσμία δηλώσεων για τους φοιτητές επί πτυχίω (9ο εξάμηνο και άνω) χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

Το σύστημα ανοίγει για τους/τις φοιτητές/τριες επί πτυχίω, δηλαδή για το 9ο εξάμηνο και άνω και για τους φοιτητές του Αναθεωρημένου και για τους Φοιτητές του Παλαιού Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Η προθεσμία υποβολής δήλωσης ορίζεται από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου (το σύστημα θα ανοίξει Τρίτη πρωί στις 09:00) έως και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 (το σύστημα θα κλείσει 23:59 το βράδυ).

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ετικέτες: 

Νέα Τροποποίηση - Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2019 - 2020

Σημείωση:
Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο Δικτυακό Τόπο του Τμήματος για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα

Προσοχή: προθεσμία δηλώσεων χειμ 2019_2020 για το 5ο εξάμηνο

Η προθεσμία υποβολής δήλωσης ορίζεται από τη Πέμπτη 03 Οκτωβρίου (το σύστημα θα ανοίξει στις 09:00 πρωί) έως και την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019 (το σύστημα θα κλείσει 23:59 βράδυ).

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ετικέτες: 

Προθεσμία αιτήσεων ορκωμοσίας Νοεμβρίου 2019

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που προτίθενται να ορκιστούν στην ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Ετικέτες: 

Προσοχή! Έναρξη προθεσμίας εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο 2019-2020

Αναρτούμε μήνυμα εκ μέρους του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ:

Αγαπητή φοιτήτρια/Αγαπητέ φοιτητή

Σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο, η προθεσμία δηλώσεων εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο 2019-2020 ορίζεται έως 31 Οκτωβρίου 2019.

Ετικέτες: 

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS