σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επιστημών της Αγωγής, Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμων Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, Διδακτικής των Μαθηματικών σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Συγγράμματα ΤΕΠΑΕ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Συνολικός Πίνακας Συγγραμμάτων των μαθημάτων του Τμήματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017.

Ημερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων στο Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017-Ονοματεπώνυμα αιτούντων

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των Κατατακτηρίων Εξετάσεων στο Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση καθώς και το αρχείο με τα ονοματεπώνυμα όσων έχουν αιτηθεί να συμμετέχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις για το 2016-2017.

Από τη γραμματεία του Τμήματος

Εκπαιδευτική Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Λογοτεχνία στην Προσχολική, Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση:Προσεγγίσεις, Εφαρμογές, Εργαστήρια

Χώρος: Πύργος Παιδαγωγικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Tags: 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΠΠΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΠΣ

Ανοίγει το σύστημα του sis.auth.gr για να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του 9ου εξαμήνου του Αναθεωρημένου Προγράμματος Σπουδών καθώς και οι φοιτήτριες και οι φοιτητές επί πτυχίω του Παλαιού Προγράμματος Σπουδών.

Το σύστημα θα ανοίξει Τρίτη προς Τετάρτη βράδυ, ώρα 00:01 και θα κλείσει Κυριακή βράδυ 16/10/2016, ώρα 23:59.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι επιτυχόντες αυτής της κατηγορίας  θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσα το περιβάλλον register.auth.gr και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου 2016. 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για τους επιτυχόντες της κατηγορίας των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης

Επικαιροποιημένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2016-17

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS