σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 1985 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Το διάστημα από  27/2 έως και 27/3/2015 η επίκουρη καθηγήτρια ιατρικής ΑΠΘ κ. Δωροθέα Καπουκρανίδου οργάνωσε και υλοποίησε εθελοντικά διδακτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών συνολικής διάρκειας 40 ωρών (8 μαθήματα) στους φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

Hλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό του ΤΕΠΑΕ

Αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές.

Από Δευτέρα 18/5 έως και 5/6 θα γίνεται η 
ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων. Παρακαλείσθε να ανταποκριθείτε. Εξασφαλίζεται η πλήρης ανωνυμία κατά τη διαδικασία αξιολόγησης και τα αποτελέσματα αξιοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας των μαθημάτων. 
Ευχαριστώ.
Από την επιτροπή αξιολόγησης, Μένη Κανατσούλη

2ου Διημέρου Επιστήμης και Διάδρασης

Colloquium υποψηφίων διδακτόρων (στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ)

Σας ενημερώουμε ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 17.30-20.30 στην Αίθουσα 10ου ορόφου της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιηθεί Colloquium υποψηφίων διδακτόρων (στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ).

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Αποτίμηση εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ανα-στοχασμοί για την παιδική ηλικία»

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή με τίτλο  «Ανα-στοχασμοί για την παιδική ηλικία», που οργάνωσε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης,  σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στις 31/10 και 1/11/2014.

Πάνω από 550  σύνεδροι, επιστήμονες από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, εκπαιδευτικοί και μεγάλος αριθμός φοιτητών/τριών μοιράστηκαν σημαντικές εμπειρίες επιστημονικές, εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και διαπροσωπικές.

“Εκδήλωση - ΤΕΠΑΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του τμήματος με τη συμμετοχή πολλών από τους ομότιμους καθηγητές και καθηγητές που το υπηρετησαν

Παρουσίαση Φωτογραφιών

Αναγόρευση της Άλκης Ζέη ως Επίτιμου Διδάκτορα

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS

 

 

 

 

Υποστήριξη του Σχολείου Αλληλεγγύης Οδυσσέας