σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επιστημών της Αγωγής, Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμων Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, Διδακτικής των Μαθηματικών σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Ενημέρωση Φοιτητών για τη συμετοχή τους στο 7ο Συνέδριο της Ε.Ε.Μ.Ε.

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι και όσες ενδιαφέρεστε για το 7ο Συνέδριο  της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.) με θέμα:

«Μουσικός Γραμματισμός: Τυπικές και Άτυπες Μορφές Μουσικής Διδασκαλίας-Μάθησης»,

που θα γίνει από  27 – 29 Νοεμβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, λόγω της συμμετοχής του τμήματός μας ως συνεργαζόμενου φορέα,  θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με την προνομιακή τιμή εγγραφής των 10 ευρώ. Η εγγραφή ισχύει  έως την ημέρα έναρξης του συνεδρίου και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε στη γραμματεία του συνεδρίου κατά την έναρξή του.

Περισσότερα για το συνέδριο, το ακριβές πρόγραμμα εισηγήσεων, εργαστηρίων  και καλλιτεχνικών δρώμενων καθώς και των ανοιχτών στο ευρύτερο κοινό εκδηλώσεων,  στο site του ΤΕΠΑΕ και της Ε.Ε.Μ.Ε. (www.eeme.gr).

 

Με τιμή,

Ο πρόεδρος της Ο.Ε. του συνεδρίου,

Νίκος Θεοδωρίδης

Υποδοχή Πρωτοετών Παιδαγωγικής Σχολής

Η Κοσμητεία και το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καλωσορίζει της φοιτήτριες και τους φοιτητές σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής

Ανακοίνωση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των πρωτοετών 2015

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση (η αίτηση θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη και εκτυπωμένη από την ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr και με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής, εφόσον προτιμηθεί η ταχυδρομική αποστολή).

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Οδηγός Επιβίωσης 2015-2016

Δείτε τον οδηγό επιβίωσης στο ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016
 

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS