μήνυμα του προεδρείου

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΤΕΠΑΕ) άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 (έως το 2000 υπό την ονομασία «Τμήμα Νηπιαγωγών») και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές και κοινωνικές ανάγκες.

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επιβάλλουν πρώτα απ’ όλα στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς να αντιλαμβάνονται και να προβλέπουν, να προγραμματίζουν και να οραματίζονται –για τους/τις εκπαιδευόμενους/ες- και αυτό επιδιώκει να κάνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΤΕΠΑΕ.

Κατάλογος μελών ΔΕΠ του Τμήματος (με αλφαβητική σειρά) - εαρινού εξάμηνο ακαδ. έτους 2017-2018 - και Μητρώα Εσωτερικών και Εξωτερικών μελών ΑΠΕΛΛΑ (κατάρτιση σε συνεδρίαση Συγκλήτου ΑΠΘ 2953/25.01.2018)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Tο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΕΠΑΕ ΣΤΙΣ 27/07/2018

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ορκωμοσία του Τμήματος την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΩΡΑ 14:ΟΟ (επώνυμα από Α-ΜΕΝ)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΩΡΑ 15:00 (επώνυμα από ΜΗ-Ω)

Παρακαλούμε ελέγξετε το ΑΕΜ σας στη λίστα που σας αφορά για να προσέλθετε την κατάλληλη ώρα.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: έρευνα και εκπαιδευτική πράξη με εργαλείο την κοινωνικά εμπλεκόμενη τέχνη

Διοργανώνεται Διεθνές Ερευνητικό Σεμινάριο από την InSEA (International Society for education through Art, http://insea.org) και το Τμήμα Επιστ

Ετικέτες: 

Πρόγραμμα ενίσχυσης επιμελών φοιτητών ΑΕΙ για τη χορήγηση υποτροφιών από το ΙΚΥ σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ανταποκρινόμενο στην ανάθεση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προκηρύσσει για το ακαδ. έτος 2017-2018, κατ’ ελάχιστον 3685 υποτροφίες για όλα τα Τμήματα/Σχολές των Α.Ε.Ι. της χώρας, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος».

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2018 Αναθεωρημένου Προγράμματος Σπουδών.

Παρακαλούμε παρακολουθείτε τακτικά την ιστοσελίδα για τυχόν αλλαγές του προγράμματος.

Από τη γραμματεία του ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2018 για τους φοιτητές του Παλαιού Προγράμματος Σπουδών.

Παρακαλούμε παρακολουθείτε τακτικά ανακοινώσεις για την περίπτωση αλλαγής του προγράμματος.

Από τη Γραμματεία ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2017-2018

Συνημμένα μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό αρχείο με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αρ. πρωτ. 89537/Ζ1/1-6-2018 που αφορά στην ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, για να ενημερωθείτε. Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων που ορίζονται είναι: από Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Πρόσκληση σε Ημερίδα αφιερωμένη στο Ερευνητικό Έργο μελών ΔΕΠ -ΤΕΠΑΕ

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προακαλέσουμε σε Ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στην οποία μέλη ΔΕΠ του Τμήματος θα παρουσιάσουν τους κύριους άξονες του ερευνητικού τους έργου.

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Σελίδες

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS