σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΔΠΜΣ "ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".

Ανακοινώνεται η προκήρυξη του ΔΔΠΜΣ "Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: 'Ενα σχολείο για όλους".
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη γραμματεία του Τμήματος από τις 20 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 12:00-13:00 στο δεύτερο όροφο του
Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής ΑΠΘ.

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ταξινόμηση: 

Κοινό Ελληνογαλλικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διδακτικές της πολυγλωσσίας και γλωσσικές πολιτικές. Διάδοση των γλωσσών και των πολιτισμών σε πολύγλωσσα περιβάλλοντα»

Αποφασίστηκε παράταση υποβολής των αιτήσεων για εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο ελληνογαλλικό ΠΜΣ (Master) Pro-DiPlu-Poli έως τη Δευτέρα 30/6/2014, ώρες 12.00-14.00 (γραφείο 606, 6ος όροφος).

Ως εκ τούτου, οι προφορικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2/9/2014 (ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθούν εγκαίρως).

Ταξινόμηση: 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ

Ταξινόμηση: 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Ταξινόμηση: 

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS

 

 

3o Σταυροδρόμι Γλωσσών Πολιτισμών

 

Υποστήριξη του Σχολείου Αλληλεγγύης Οδυσσέας