σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επιστημών της Αγωγής, Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμων Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, Διδακτικής των Μαθηματικών σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Συγγράμματα ΤΕΠΑΕ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Συνολικός Πίνακας Συγγραμμάτων των μαθημάτων του Τμήματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017.

Πρόγραμμα Εμβόλιμης Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2017 (αφορά σε φοιτήτριες Παλαιού Προγράμματος Σπουδών)

Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Εμβόλιμης Εξεταστικής Φεβρουαρίου 2017 (αφορά σε φοιτήτριες Παλαιού Προγράμματος Σπουδών).

Η εμβόλιμη ξεκινά Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard, CHS – CCS Fellowships 2017

Αγαπητή κυρία Κοσμήτορα, αγαπητοί συνάδελφοι,

  Με το παρόν μήνυμα επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard προσκαλεί μέλη ΔΕΠ των αρχικών βαθμίδων (λέκτορες και επίκουρους καθηγητές) της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δύο (2) ερευνητικών υποτροφιών στο πλαίσιο του Θερινού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (CHS - CCS Fellowships in Harvard Summer Program in Greece, 2017).

Ημερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων στο Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017-Ονοματεπώνυμα αιτούντων

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των Κατατακτηρίων Εξετάσεων στο Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση καθώς και το αρχείο με τα ονοματεπώνυμα όσων έχουν αιτηθεί να συμμετέχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις για το 2016-2017.

Από τη γραμματεία του Τμήματος

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS