σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης άρχισε να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επιστημών της Αγωγής, Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμων Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, Διδακτικής των Μαθηματικών σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

κατάλογος μελών ΔΕΠ του Τμήματος (με αλφαβητική σειρά) - εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2016-17

Κατάλογος μελών ΔΕΠ (με αλφαβητική σειρά) του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2016-17.

Στο συνημμένο αρχείο σημειώνονται τα μέλη που έχουν νόμιμη άδεια με πράξη Πρύτανη ΑΠΘ.

Τα μέλη ΔΕΠ που δε βρίσκονται στο συνημμένο κατάλογο, έχουν συνταξιοδοτηθεί ή αφυπηρετήσει.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Επισυναπτόμενο αρχείο: 

Ετικέτες: 

Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων ΤΕΠΑΕ από τους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016-2017

'H αξιολόγηση των μαθημάτων του ΤΕΠΑΕ από τους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο ξεκινάει την Τετάρτη 10/05/2017 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 04/06/2017. Η αξιολόγηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://qa.auth.gr/ με την συμπλήρωση των δελτίων αξιολόγησης των μαθημάτων κάθε εξαμήνου.

4ο Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2017: ''Cross-Cultural Encounters and Local Development''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

4ο ΔΙΕΘΝEΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  2017 -  4th GLOBAL STUDY PROGRAM 2017

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΑΙΟΥ 2017

Η προθεσμία για τις αιτήσεις ορκωμοσίας των φοιτητών/φοιτητριών που προτίθενται να ορκιστούν στην ορκωμοσία του Τμήματος στις 18 Μαΐου 2017 ξεκινά την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και λήγει την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη αίτηση στην οποία αναγράφονται και τα δικαιολογητικά και παρακαλείσθε να καταθέσετε την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά εντός της προθεσμίας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ

 

Για το 10ο εξάμηνο του Αναθεωρημένου Προγράμματος Σπουδών καθώς και για τους φοιτητές/φοιτήτριες του Παλαιού Προγράμματος Σπουδών, η προθεσμία υποβολής δήλωσης ορίζεται από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 09:00 πρωί έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 (το σύστημα θα κλείσει 23:59 το βράδυ). 

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση και παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις για τυχόν νεότερη ενημέρωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ακαδ. έτους 2016-2017

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Κατατακτηρίων Εξετάσεων στο Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 :

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard, CHS – CCS Fellowships 2017

Αγαπητή κυρία Κοσμήτορα, αγαπητοί συνάδελφοι,

  Με το παρόν μήνυμα επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard προσκαλεί μέλη ΔΕΠ των αρχικών βαθμίδων (λέκτορες και επίκουρους καθηγητές) της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δύο (2) ερευνητικών υποτροφιών στο πλαίσιο του Θερινού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (CHS - CCS Fellowships in Harvard Summer Program in Greece, 2017).

Συγγράμματα ΤΕΠΑΕ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Συνολικός Πίνακας Συγγραμμάτων των μαθημάτων του Τμήματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017.

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS