σχετικά με το τμήμα

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 1985 και αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη εκπαίδευσης εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας και την προώθηση της έρευνας σε σύνδεση με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις και τις εθνικές κοινωνικές ανάγκες.

Το Τμήμα προσφέρει Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οκτώ εξαμήνων και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής, Διαπολιτισμικής Αγωγής και Διδακτική της Γλώσσας, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Ενημερωτική εκδήλωση για το Εrasmus+

Ενημερωτική εκδήλωση για το Εrasmus+                                            

Αγαπητοί φοιτητές,

Η επιτροπή του Εrasmus+ σας προσκαλεί στις 27 Φεβρουαρίου 2015 στο 10ο όροφο, στις 11.00 π.μ, σε μια δίωρη ενημερωτική εκδήλωση.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση σας σχετικά με :

α) τα επαγγελματικά και προσωπικά οφέλη

Αποτίμηση εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ανα-στοχασμοί για την παιδική ηλικία»

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή με τίτλο  «Ανα-στοχασμοί για την παιδική ηλικία», που οργάνωσε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης,  σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στις 31/10 και 1/11/2014.

Πάνω από 550  σύνεδροι, επιστήμονες από όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, εκπαιδευτικοί και μεγάλος αριθμός φοιτητών/τριών μοιράστηκαν σημαντικές εμπειρίες επιστημονικές, εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και διαπροσωπικές.

“Εκδήλωση - ΤΕΠΑΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του τμήματος με τη συμμετοχή πολλών από τους ομότιμους καθηγητές και καθηγητές που το υπηρετησαν

Παρουσίαση Φωτογραφιών

Αναγόρευση της Άλκης Ζέη ως Επίτιμου Διδάκτορα

Ψήφισμα για το θάνατο του κ. Σωφρόνη Χατζησαββίδη

ΨΗΦΙΣΜΑ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σωφρόνης Χατζησαββίδης

Η Παιδαγωγική Σχολή Α.Π.Θ.
πενθεί για τον πρόωρο χαμό
του καθηγητή της
Σωφρόνη Χατζησαββίδη

Ανακοινώσεις

Subscribe to Τ.Ε.Π.Α.Ε. RSS

 

 

3o Σταυροδρόμι Γλωσσών Πολιτισμών

 

Υποστήριξη του Σχολείου Αλληλεγγύης Οδυσσέας